Поиск по сайту / Site search

13.04.2020

Софія Дніпровська: Національно-визвольний процес - це побиття і вигнання чужинців-загарбників і їхніх підголосків-колаборантів

Національно-визвольний процес - це побиття і вигнання чужинців-загарбників і їхніх підголосків-колаборантів. Мінімальний мінімум - відсторонення їх від політичних процесів, як це відбулося в країнах Балтії (але не забезпечило належної асиміляції чужорідного елементу, що стирчить у тілі країни міною уповільненої дії).

Якщо ми з об'єктивних причин не змогли в 91 році здійснити щось подібне, це не значить, що цей пункт програми можна пропустити і сподіватися на розбудову сильної, суверенної, успішної держави під орудою нащадків її могильників (які рефлекторно пруться у зверхники).

Так, це ду-уже неприємний пункт. Бо агресивні чужинці-загарбники і їхні посіпаки можуть і здачі дати, і хай на весь світ здійняти, і на поміч когось покликати.

І якщо ви органічно не сприймаєте насильства, це ваш, звичайно, вибір. Але не треба тоді дурити себе і інших і сподіватися на сталий суспільно-економічний розвиток і стійкий "західний вектор".

Колонізатором у нас виступав відсталий народ, у якого абсолютно нічому вчитися в цивілізаційному плані і його неперетравлене начиння міцно триматиме нас на припоні Кремля і обнулятиме всі спроби вирватися з його лабет (що, власне, й відбувається уже майже 30 років). І наївні сподівання, що воно саме собою "розсосеться" і кудись подінеться без наших зусиль, є такими ж марними, як і надія на "нові покоління", які обрали ЗЕ-РО.

На цій темі є 2 типи маніпуляцій.

Перша, гіперрадикальна, витягає свідоме українство в передчасну непідготовлену атаку, що приречена захлинутися і бездарно змарнувати й без того обмежений ресурс.

Друга - гіперпоміркована - заколисує "лагідними" методами, вкорінює думку про принципову неможливість / аморальність жорсткого розмежування і вирішального з'ясування стосунків з колоніальною адміністрацією.

Об'ємна діалектична теза: "ми зараз не маємо змоги це зробити, але обов'язково повинні зробити за слушної нагоди" рощеплюється навпіл і кожна її пласка половина підноситься відповідній цільовій авдиторії як остаточна й незаперечна істина.

Скласти докупи 2 боки медалі і морально підготуватися до бою - значить зробити перший крок до перемоги...

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти