Поиск по сайту / Site search

08.03.2020

Рауль Фернандо Марон: Основи сакральної геополітики

… Я показав їм шлях слави, але вони не захотіли; я відкрив їм свої вівтарі, то вони кинулися натовпом…
БОНАПАРТ

Я буду говорити про істини позитивної геополітики. Ви пам'ятаєте, звичайно, слова Ніцше. “Істина – це надлюдина. А вона – є блискавка з чорної хмари…” Коли я дивлюся з вершин свого вогненого розуму на сучасний мені порядок, я бачу студінисто-драглисту масу, з котрої безглуздо очікувати не те що блискавки, але навіть хоча б якоїсь помітної іскри. Коли, йдучи світом, я чую голоси профанів, які базікають у кімнаті для слуг про геополітику, я розумію, що безум не тільки мій уділ, але й спасіння.

Політика – зовсім не мистецтво управління державою. Політика – це ДИХАННЯ. Дихання – це ВОДА і ВОГОНЬ! Я п"ю освячену воду та відчуваю, як священний вогонь біжить моїми жилами. Це – істина священних книг. Це – еліксир священних слів. Це – тайнопис. Dio mi la dona, a chi la tocca (італ. “Бог дав мені корону; горе тому, хто до неї доторкнеться!”).

Надлюдина – це БЛИСКАВКА. Політика – це мистецтво управління вогнем. Континенти – вмістилище вогню. Океани – його покров. Надлюдина вириває золото з Істини. Алхіміки – ці жалюгідні тлумачі – ліплять з подоби подобу. Вони чули слово “вода” і говорять – ОКЕАН! Вони чули слово “земля” і говорять – СУША! Вони будують геополітику, тому що чули слово “географія”! О, великий Зевсе!

Я п'ю воду і видихаю вогонь. “Атлантисти” п'ють воду й біжать під дерево або за кут. “Атлантизм” – це утилізація води. “Євразійці” підпалюють степ і рятуються в кізяковому поросі своїх критих возів. “Євразійство” – це утилізація суші. Все разом – це банальна географія глобуса 

Я навчу вас ГЕОГРАФІЇ ДУХА!

Ось “істина” сучасного алхіміка: “У наступному столітті ми станемо свідками того, як Північна Америка, Європа та Японія утворять золотий трикутник вільної торгівлі”. Це “істина”, котрої не було вчора і не стане завтра. Насичуйтесь нею, вдихайте кисень та видихайте ауглекислий газ. Але забудьте слово ВОГОНЬ! Це не ваші очі блищать вночі. Це очі тих, хто йде за мною, кого зваблює ВОГНЕНИЙ ТРИКУТНИК СВОБІДНОГО ДУХА.

Я бачу три справжні цивілізації: античну АТЛАНТИДУ, нордичну ТУЛЕ та слов'яно-руський КІТЕЖ. Вони народжені вогнем свобідного духа. Вони – вмістилище священного вогню, океан – їхній покров. Візьміть глобус, якщо не можете взяти в руки Землю. Знайдіть ці три священні точки; з'єднайте їх. Ось – вогнений трикутник! З нього розгортається таємниця світу. Погляньте через і крізь нього. Той, чий погляд – блискавка, побачить, як три точки злилися в одну; на глобусі профанів вона позначена як НЮРНБЕРГ. Тут судили цивілізацію профанів, котра наважилася пити вогонь з чаші Святого ГРААЛЮ. Божевільні! Їх п'янив еліксир священних слів; але той, хто їх вів, не знав, що чаша святого Граалю – не нічний горшок, а вогнений трикутник, що зійшов під воду. Той, хто йде за мною, п'є воду та видихає вогонь. Той, хто п'є вогонь, - буде спалений !

Не крутіть глобус за манерою великорозумних олухів, у мозкові кого звивини перетворилися на мисленепроникні перепони. Забудьте назви континентів та океанів, виключіть телевізор і не читайте газет. Нехай геополітичні доктрини “атлантистів” та “євразійців”, “парамасонів” та “постмондіалістів”, “нових правих” та “старих лівих” пережовують недовчені студенти (Олександр Дугін, автор книг “Основи геополітики” та “Абсолютна Вітчизна”, голова Соціально-політичного двіженія “Євразія” та радник голови Державної Думи Г. Сєлєзньова, був виключений з другого курсу Московського Авіаційного інституту та більше ніде не вчився, - прим. перекладача) та недолічені пенсіонери.

Ви – п'єте воду і видихаєте вогонь. Ви вже знаєте, що таке вогнений трикутник. 

Але ви ще не осягнули таємницю АНТИПОДІВ.
Три священні землі не злиті та не роздільні, і неможливо одній землі володіти всім світом. Нюрнберг – це доля “вселенських імператорів”. Поверніть вогнений трикутник довкола осі Атлантида – Кітеж. Не дивуйтеся. Це не випадкове співпадіння. Землі Туле дійсно семетричний острів МАЛЬТА. Тепер вам вже під силу розкрити загадку Мальтійського ордену і, крім того, передбачити його долю. Але знайте, що поодинокий вогник в океані СТРАШНІШЕ пожежі в степу. Wir ziehen noch weiter (нім. “Ми рушаємо ще далі”). Тепер я відкрию вам таємницю кола ВТОРИННИХ ЦИВІЛІЗАЦІЙ. Проведіть земну вісь через Нюрнберг та зробіть поправку за рахунок несиметричності євразійських масивів. Протилежною точкою осі будуть острови АНТИПОДІВ біля Нової Зеландії (острови прямо протилежні Грінвічу, - прим.перекладача). Цій суто службовій точці приготована роль вічно незаселеного МАЯКА. Той, хто бував на цих островах, знає, що там майже неможливо розпалити вогонь природним чином.

Поєднайте Нюрнберг з островами Антиподів, і дуга Гауса пройде Гімалаями через ДЖОМОЛУНГМУ -–найвищу, але аж ніяк не безглузду вершину світу. Це – другий САКРАЛЬНИЙ МАЯК. Якщо провести через нього земну вісь, то протилежний її кінець вийде на острові ПАСХИ. Той, хто не полінується спроектувати схему розташування тібетських монастирів на знамениту галявину Ідолів (, що на острові Пасха, - прим.перекладача), зможе осягнути таємницю земного градуса. Для тих, хто вивчає географію за трактатами атлантистів, євразійців та полінезійців, зауважу, що в розрахунках слід користуватися не глобусом, а еліпсоїдом Красовського – зеніт слід відрізняти від надіра, інакше легко можна прийти до протилежних результатів.

Отже, вогнений трикутник та точки антиподів дали вам СІМ САКРАЛЬНИХ ТОЧОК, за першими буквами їх назв –АТКМАДП. Щоб проникнути у останню таємницю світу, слід скласти з них слово, ключем до котрого будуть голосні букви слова Нюрнберг – АТКМАДПЮЕ! Той, хто п'є воду і видихає вогонь, знає, що це таке. Це – МІСТИКА ВЕЛИКОГО НАЧАЛА.

Таїна не захована навіки. Приходить час, коли вона починає діяти. І я знаю, що багато з тих, хто з моєю допомогою розкрив цю велику таємницю, захочуть використати її. Що ж, блискавка блискає не тільки з темної хмари. Перш ніж зникнути у глибинах осиротілого духа, вона запалює світ. Одна з великих подій вже відбулася, грядуть ще три. Я не буду пояснювати, що це за події, але вкажу тільки їх місця. Вони визначені вершинами сакрального чотирикутника: АТЛАНТИДА – ТУЛЕ – КІТЕЖ – МАЛЬТА (Чи не є Мальта символом припинення “холодної війни”, а Туле – норвезької угоди ізраїльтян та палестинців? – прим. перекладача). Якщо повернути цей чотирикутник довкола Нюрнберга за годинниковою стрілкою на 90 градусів сегмента Лобачевського, то вогонь Туле переходить на РОСІЮ, вогонь Кітежа – на ІЄРУСАЛИМ, вогонь Мальти – на гору св. Грааля в ІСПАНІЇ, а вогонь Атлантиди – на ІСЛАНДІЮ (цей вогонь знищить профанів у цих цивілізаціях, як це сталося в Нюрнберзі, - прим.перекладача).

Ви не можете знати, що це за події, але ви в стані відвернути або сприяти їх здійсненню.

… Все ! Тепер залишіть мене… Яка сумна вечірня земля…

Мельбурн – Сан-Себастян – Докеруа 1991

Переклад з іспанської
Оксани-Марії ГОЛОВЕРСИ

Рауль Фернандо МАРОН жив на острові Цейлон до 15 років. Потім – в Індії, Китаї та Японії. Тут він набув у брахманів, даосистів та буддистів високої духовної культури. Потім мешкав у Європі, Америці, Австралії та Африці (кажуть, що у Єгипті вчився у якихось халдейських магів). Формально будучи підданим іспанської корони, стверджує, що вся земна куля для нього – рідний дім. Подорожував і теренами колишнього Радянського Союзу. Освіченому читачеві його твори відомі головним чином зі сторінок традиціоналістського журналу “Pacienti”. Тепер Р.Ф. Марон – головний редактор багатотомної “Великої Сакральної Бібліотеки”. Живе на атолі Докеруа. Кавалер ордена “Золотий Лев”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти