Поиск по сайту / Site search

04.05.2021

Софія Дніпровська: "Політкоректна" концепція ІІ-ї світової війни позбавляє нас права боротися за свої життєві інтереси усіма ефективними й доступними методами

Коли Чьорчілю треба було рятувати власне пузо, він вступив у альянс іх людожером Сталіним, який на момент утворення антигітлерівської коаліції знищив у найбрутальніший спосіб значно більше людей, ніж Гітлер.

Але забиті, закатовані, заморені голодом жертви комуністичного режиму не торкали сумління демократів Чьорчіля і Рузвельта. Хоча за їхніми спинами стояли потужні держави з багатим економічним і мобілізаційним ресурсом, вони не могли обійтися без союзу з антилюдською системою проти значно більш цивілізованих німців. 

А от розтерзані окупаціями і геноцидами бездержавні українці мали бути дуже обачливими у виборі союзників. І якщо гуманні англосакси не хотіли їм помагати проти більшого для них зла, то треба було сидіти й не рипатися і покірно чекати другого пришестя Кагановича і операції Вісла. 

Оце лицемірство і подвійні стандарти і відвертають мислячих людей від невермошного канону з його облудливим рівнянням "Гітлер=Сталін", яке на ділі обертається аксіомою "Сталін кращий за Гітлера", бо ті, хто співробітничав зі Сталіним і годував тушонкою його гарматне м'ясо і підливав бензинчику в його пламенні мотори, - молодці і рольові моделі. А союзники Гітлера - навіки прокляті. 

"Політкоректна" концепція ІІ СВ позбавляє нас права боротися за свої життєві інтереси усіма ефективними й доступними методами, залишаючи це право за іншими народами, що жодним чином не сприяє ні національному відродженню, ні перемозі в поточній війні, що ведеться проти нас під прапором боротьби з "фашизмом", який ми невміло й безнадійно намагаємося вирвати з рук супостата, за колоніальною звичкою погодившись грати за його правилами.

На картинке - Эммануэль Фремье, «Орангутанг душит туземца из Борнео», 1895 год.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти