Поиск по сайту / Site search

15.09.2022

Софія Дніпровська: Милість богів історії - не безмежна

Ми воюємо не лічно з Путіним, а з (мутагенним, синтетичним, поліетнічним) явищем, що носить умовну назву "русскій мір". Путін - лише один з його аватарів, проявлений у поточний момент. Може ще й не найстрашніший.

І навіть якщо припустити, що Путіну таки влуплять табакеркою по лисині, а федераша розпадеться на федеральні округи, русскому народушці смерть не загрожує. 

У Заліссі-Нечорнозем'ї залишиться за найскромнішими підрахунками 80-90 млн. агресивних, лукавих і експансивних русскоговорящих істот, здатних прикинутися ким завгодно, аби вижити і взяти історичний реванш. 

А в Україні навіть під бомбами продукти цього міра продовжують зросійщувати й збидлячувати корінне населення, налигувати йому какуюразніцу і пильно стежити, щоб у нього не завелося якогось нацизьму і прівичькі мєряньячерепофф. (Надивилася я на біженців схарькава, сданбасса, сзапарожья в україномовних Чернівцях і на місцеве населення, яке запопадливо перескакує з ними на русскій - у інших регіонах, як кажуть, ситуація не краща). 

Тому ситуація, коли після поразки путінського режиму в РФ в Україні продовжиться етноцид і лінгвоцид (під якимось модерним соусом і гарніром) не є аж такою неймовірною. Як там у русскіх сказках: по усам тєкло, а в рот нє попало. Так ото і нам може бути на всесвітньому святі демократії і маршалізації всєй страни. 

Русскім мір - як той змєйгаринич, у якого на місці відрубаних голів виростають нові, ще страшніші. Завалити Путіна - то ще півділа. Не дати інтервентам, що за звичкою вивернуться і уникнуть відповідальності, збудувати на наших кістках якесь нове есенге чи ліберальну імперію (є такий проектик у чубайської фронди) - оце квест вищого левелу. 

Якщо пройдемо - честь нам і слава. А ні - то винесуть нас на цвинтар історії. Бо милість її богів (якою ми вперто нехтуємо) - не безмежна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти