Поиск по сайту / Site search

30.11.2019

Софія Дніпровська: "Фортеця" - це національна (націєцентична) диктатура

Вистояти проти "русского міра" можна тільки закрившись у фортеці культурної і організаційної ізоляції. Коли до міста підступає вороже військо, об'єкт атаки закривається і переходить на особливий режим, поки ворог не зніме облогу, або не увірветься в місто за допомогою носів і соломах.

"Фортеця" - це національна (націєцентична) диктатура років на 10 мінімум.

Супостати це прекрасно знають, тому докладають шалених зусиль, щоб українці залишили їм якийсь лаз чи хвіртку, через який міг би проникнути русскій дух і войско россійскоє. Щоб в голові критичної маси українців повністю не склався переможний "паззл".

Тому одні палко підтримують ідею диктатури, але просто казяться, коли намагаєшся вигнати священу корову "русского язика "за межі фортеці кудись у "русскоє поле".

Диктатура без мови, культури, чубів, шароварів, трипільських глечиків, бандур і прочої "архаїки" - це просто клон "русского міра". Який сенс тоді воювати з москвою?

Другі палко стоять за армію мову віру, але з демократією "в нагрузку". Якщо ви не дасте кожній мосійчучці під час війни вільно обгавкувати й обригувати пана-гетьмана, і не дасте кожному жлобу й українофобу по бюлетеню, щоб натхненні мосійчучками вони могли легко скинути пана-гетьмана і обрати собі якусь кривляку з балагана нєважнокакойнацианальнасті, то їм з вами не по путі (в "тайожний союз"). Вас затаврують прихильником "русского міра" і толерантненько так, демократичненько забанять.

Демократія в обложеній фортеці - зручний лаз для православних чекістів, що мають колосальну перевагу над нами в плані матеріальних і організаційних ресурсів, мають багатий досвід диверсій і потужну 5 колону в Україні і європах-гамериках і демократичненько роздєлають вас "під орєх". (Власне, вже "роздєлали").

Сили на розвал "паззла" кинуті неміряні. Хтось його розвалює цілком свідомо, за методичкою, хтось - просто індукований.

Свідомого маніпулятора вирізняє стиль поведінки. Якщо розумна, освічена людина, здатна розумно й коректно дискутувати, раптом втрачає весь свій розум і коректність, перестає чути аргументи, перестає викладати свої і починає просто тупо бризкати слиною сугестії і переходити на особисті образи - це явна ознака агітатора, горлана-главаря.

Агітаторів переконати неможливо. Їх можна тільки розвінчати й капсулювати. І працювати з індукованими.

І робити це наполегливо. Бо якщо найближчим часом ми не закриємося, нас згеноцидять до ноги...

1 комментарий:

  1. Костянтин Рахно
    Самої мови замало. Має бути українська культура. Без культури мова буде обслуговувати чужі контексти й вимирати. Україноцентричний культурний простір має бути витворений людьми, що на ньому розуміються і є носіями української культури. На сьогодні ніхто з провідних українських публіцистів, яких усім радять читати, носіями української культури не є. Навіть якщо він "протів Крємля", то він не проводить паралелі з українською історією, не цитує українських письменників, не вживає мовних засобів, які трішки виходять за межі радіо-телевізійного рафінаду. Просто відгородитися, не заповнивши простір чимсь своїм, не вийде. Проста ізоляція зі створенням тут клону московсько-пітерської ліволіберальної тусовки, що так само зневажливо дивиться на все українське, як її оригінал - на життя і культуру за МКАДом, не допоможе. Закрили підліткову соцмережу і заборонили ввезення жіночих романів з детективами, але запустили в країну, де в російськомовних нема або дуже мало яскравих публічних осіб і буйних активістів, купу "авторитетних" журналістів і бойовиків. Прочитаний детективчик практично нешкідливий у порівнянні з десятком розкручених Бабчєнок, Ганапольських, Муждабаєвих і інших Портнікових, які привчають пересічного українця, навіть інтелігентного, щодня старанно споживати актуальну інформацію російською мовою, з точки зору російського менталітету, та ще й з різними Блантерами й Ісаковськими. Тобто якщо раніше російськомовна спільнота поволі, зі скрипом, асимілювалася, денаціоналізувалася, ділилася за етносами і була сонною, а ті, хто хотів нагору, були змушені розмовляти українською хоча б час від часу, то тепер їй завезли "пасіонаріїв" і "говорунів".

    ОтветитьУдалить

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти