Поиск по сайту / Site search

01.12.2020

Віктор Орбан: «Європа не повинна піддаватися мережі Сороса» (відповідь на статтю Джорджа Сороса).

25 листопада 2020 року на ресурсі прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з'явилася його стаття, в якій він відповідає на статтю міжнародного фінансиста Джорджа Сороса, яка стосується Угорщини та Польщі від 18 листопада 2020 року на ресурсі Project Syndicate.

Прес-служба угорського прем'єр-міністра стверджує, що Орбан двічі звертався на ресурс, на якому була опублікована стаття Сороса, з тим щоб там була опублікована його відповідь. Але редактори Project Syndicate не відповіли на прохання Віктора Орбана.

Орбан обґрунтовує опір Угорщини і Польщі спробам Євросоюзу встановити принцип субсидіарності за «гарну поведінку» держави-члена.

Даємо повний переклад тексту цієї статті

***

Багато хто вважає, що прем'єр-міністр країни не повинен вступати в суперечку з Джорджем Соросом. Їх міркування зводяться до того, що Сорос - це економічний злочинець, тому що він заробив свої гроші на спекуляціях, що руйнували життя мільйонів людей, і навіть шантажуючи цілі національні економіки. Точно так, як уряди не повинні вести переговори з терористами, кажуть вони, прем'єр-міністри також не повинні вести дебати з економічними злочинцями.

Однак тепер я змушений це зробити, тому що в статті, опублікованій на веб-сайті Project Syndicate 18 листопада, спекулянт і мільярдер угорського походження Джордж Сорос надав відкриті команди лідерам Європейського союзу. У своїй статті він доручає їм суворо покарати ті держави-члени, які не хочуть стати частиною об'єднаної Європейської імперії під прапором глобального «Відкритого суспільства».

Протягом всієї історії сила Європи завжди виходила від її народів. Європейські народи, хоча і різного походження, були пов'язані спільним корінням нашої віри. Основою наших спільнот була європейська модель сім'ї, заснована на християнських традиціях. Саме християнська свобода забезпечувала свободу думки і культури, творила сприятливу конкуренцію між народами континенту. Ця чудова суміш контрастів зробила Європу провідним світовим континентом впродовж століть історії.

Всі спроби об'єднати Європу під егідою імперій зазнавали невдач. Таким чином, історичний досвід говорить нам, що Європа знову стане великою, якщо її народи знову стануть великими і будуть чинити опір всім формам імперських амбіцій.

Великі сили знову рухаються до знищення народів Європи і об'єднання континенту під егідою глобальної імперії. Мережа Сороса, яка поєдналася з бюрократією Європи та її політичною елітою, протягом багатьох років працювала над тим, щоб зробити Європу континентом іммігрантів. На сьогодні мережа Сороса, яка просуває глобальне «Відкрите суспільство» та прагне скасувати національні структури, є найбільшою загрозою, з якою стикаються держави Європейського союзу. Цілі мережі Сороса  очевидні: створення поліетнічних мультикультурних «відкритих суспільств» шляхом прискорення міграції та демонтажу національного процесу прийняття рішень, віддаючи його в руки глобальної еліти.

Європейський союз страждає від численних лих: починаючи з 2008 року - від економічної кризи, небаченої для багатьох поколінь; з 2015 року - від міграційного кризи; а з 2020 року - від руйнівної глобальної пандемії. Європа все ще не оговталася від своїх попередніх криз, і тому наслідки пандемії коронавірусу можуть привести до ще більших лих. Ознаки цього вже в наявності: в ряді країн державний борг, рівень безробіття і загальна економічна ситуація досягли критичних рівнів. Потреба в європейській солідарності, в тому, аби європейські нації об'єдналися, щоб допомогти один одному, ніколи не була такою великою.

Під час всіх цих криз цей спекулянт, який називає себе філантропом, не зважав на інтереси народів Європи, а діяв в своїх інтересах. Ми пам'ятаємо, як він атакував угорський форинт та найбільший банк Угорщини під час економічної кризи, оскільки він планував прискорити, розподілити та фінансувати переселення іммігрантів під час міграційного кризи; а тепер він пропонує, щоб держави-члени карали один одного, замість того щоб прийняти солідарність і взаємну допомогу.

Мережа, очолювана Джорджем Соросом, тепер відкинула всі сумніви, які у неї могли бути з приводу відкритого втручання. Він хоче чинити ще більший тиск на національні держави, ніж будь-коли раніше. Він налаштовує народи Європи один проти одного. Операційна система його мережі являє собою лабіринт, який присутній в різних сферах суспільного життя. На зарплати у Джорджа Сороса знаходиться довгий список політиків, журналістів, суддів, чиновників та політичних агітаторів, які маскуються під членів організацій громадянського суспільства. І хоча мільярдер звинувачує всіх своїх ворогів в корупції, він сам є найбільш корумпованою людиною в світі. Він платить і купує всіх, кого може, а ті, кого він не може підкупити, будуть обрехані, принижені, залякані і знищені мережею за допомогою її грізної зброї - батальйонів лівих ЗМІ.

Багато високопоставлених чиновників ЄС працюють з мережею Сороса, щоб створити єдину імперію. Вони хочуть побудувати інституційну систему, яка під егідою «Відкритого суспільства» прагне нав'язати єдиний образ мислення, єдину культуру і єдину соціальну модель вільним та незалежним народам Європи. Вони прагнуть скасувати право кожного народу вирішувати свою власну долю. Це також є метою їх пропозиції про «верховенство права», яке фактично визнає не верховенство права, а силу. Чесніше було б назвати це «правилом більшості».

Відмінності між нами очевидні. Сорос хоче «Відкритого суспільства», а ми хочемо безпечного суспільства. На його думку, демократія може бути тільки ліберальною, в той час як ми думаємо, що вона може бути християнською. За його словами, свобода може служити тільки самореалізації, в той час як ми віримо, що свобода також може бути використана для того, щоб слідувати вченню Христа, служити своїй країні і захищати свої сім'ї. Основою християнської свободи є свобода вибору. Тепер вона знаходиться під загрозою.

Ми в східній частині ЄС дуже добре знаємо, що значить бути вільними. Історія народів Центральної Європи була нещадною боротьбою за свободу проти великих імперій, що повторюється битвою за наше право вирішувати наші власні долі. У нас є власний гіркий досвід, що кожне імперське зусилля приносить поневолення. Серед нас є ще чимало представників покоління борців за свободу в колишньому Східному блоці, від Естонії до Словенії, від Дрездена до Софії, які особисто пам'ятають, як це виступати проти тиранії, панування над людиною в його комуністичній версії: залякуванні, матеріальному та моральному руйнуванні, фізичному та психологічному насильстві. Ми більше не хочемо цього!

Західні лідери, які прожили все своє життя в світі успадкованої свободи та верховенстві закону, повинні тепер прислухатися до тих, хто боровся за свободу, і хто, ґрунтуючись на своєму особистому життєвому досвіді, може відрізнити верховенство закону від тиранії або панування над людиною. Такі західні лідери повинні зрозуміти, що в ХХI столітті ми не відмовимося від свободи, за яку боролися в кінці ХХ століття.

Битва за і проти нової брюссельської імперії ще не вирішена. Брюссель, схоже, перемагає, але багато національних держав продовжують чинити опір. Якщо ми хочемо зберегти нашу свободу, Європа не повинна піддаватися мережі Сороса.

http://www.miniszterelnok.hu/europa-nem-hodolhat-be-a-soros-halozatnak

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти