Поиск по сайту / Site search

21.02.2020

Софія Дніпровська: Для політичної діяльності потрібен ресурс

"Експерти", які розводяться про якісь там фундаментальні кадрові помилки українських президентів (а в нас їх поки що було тільки 2 - Ющенко і Порошенко), які "зіпсували їм рейтинг", не розуміють (або роблять вигляд, що не розуміють) простої речі, а саме: що для політичної діяльності потрібен РЕСУРС. Гроші, організаційні структури, "підв'язки", контакти, навички організаційної роботи, які не заміниш ніякими благими намірами.

До 91 року через систематичні репресії і геноциди, які попередньо проводила московська влада, в Україні практично не лишилося свідомих неасимільованих українців, які б володіли достатнім ресурсом для участі в політичному процесі.

Бо всю національну буржуазію - основу "буржуазного націоналізму" - до 33 року стяли "під корінь". Інтелігенцію, військову еліту, політиків - перебили, вигнали в екзилі і на маргінеси. Працелюбних селян-парцеляріїв переморили голодом і перетворили на колгоспну худобу.

А недобиту і недоморену в мордовських таборах інтелігенцію зібрали в Рухові за Перебудову, де її, як воші, обсіли сексоти, що разом з Южмашем швидко збили стихійну й наївну патріотичну хвилю кінця 80-х поч. 90-х.

Тому зараз нереально знайти для політичної партії достатню кількість членів і членькинь, які одночасно мали б і належний рівень національної самосвідомості і достатньо ресурсів, щоб взяти округ/забезпечити своїй політсилі пристойні відсотки на виборах. Особливо на Сході і Півдні, де свідома людина не має шансів "піднятися" серед засилля вчорашньої номенклатури і бандформувань нєважнокакойнациональності.

У авторитарній системі таких людей можна було б протягти на вищі посади шляхом кооптації. Але ж у нас - демократія. Каравай-каравай кавохочєш вибірай.

Ющенка на посаду голови Нацбанку і ПМ лобіювала патріотична фракція у ВР і західні союзники, чия підтримка була потрібна Кучмі. От завдяки доступу до ресурсу і навичок управління, яких не було в Чорновола, Ющенко і став Президентом.

Усе українське, національне, прогресивне має в рази гірші стартові умови, ніж окупаційно-номенклатурно-бандитське, які ще погіршуються перфекціонізмом автохтонів (який є зворотним боком їхньої невпевненості в собі і своїх правах), що вперто чекають на янголів з крильцями, поки русскіє чєрті тягнуть їхню країну до Пекла...

P.S.

Прості люди якраз байдужі до кадрових тонкощів. Тому голосують за Юльку з усіма її наташками і портнушками, за Яника з бандитами і за Зелю з його балаганом.
На перфекціонізм страждає та частина суспільства, що мала б бути ядром і оплотом українських політсил. Оті 25%. Яких активно розкладають перфекціонізмом. Оце - головна цільова аудиторія.

Я завжди кажу, що якби в нас було хоча б 25% СТАБІЛЬНОГО електорату, який би стабільно зберігав лояльність українським лідерам, як зберігає лояльність антиукраїнським вата (у Януковича 10 років була стабільна підтримка близько 30% електорату, які забезпечила суперсолідарність його базових областей - Донецької і Луганської), то ні Яник би не вернувся у владу, ні оцього зеленого нєдоразумєнія не було б.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти