Поиск по сайту / Site search

16.03.2020

Сергій Чаплигін: Сутність революції

Кажуть, що кожна революція, як Сатурн, поїдає своїх дітей. В нашому ж випадку - дітки самі потихеньку з'їдають революцію, як це вже було в 1991, 2004 та 2014 роках.

Сутність будь-якої революції завжди була спрямована не на окремі політичні чи економічні реформи, а на, радикальний в дії та стислий в часі, демонтаж всієї політичної системи та принциповий перерозподіл функцій між державою та суспільством.

А те, що сьогодні відбувається в Україні - часткове оновлення бюрократії і депутатського корпусу через позачергові вибори (тих кого революція насправді мала б усунути з політичної арени), насправді є банальною контрреволюцією.

Помилка полягає в тому, що будь-які соціально-економічні зміни не можуть бути здійснені в рамках встановлених режимом правил, як би він їх не називав, - бо в них він життєво зацікавлений. Всі основні дії завжди мають проходити поза рамками цих правил.

Бо демонтаж «старої» політичної системи і заміна особового складу влади завжди відбуваються за класичними "законами" революції - "знизу" - від громадян.

І в цьому плані завжди важливим є явочні дії, що здійснюються без жодних санкцій влади і які є природнім правом громадян. В нашому випадку - ліквідація узурпації прав державного суверена різного роду олігархічно-номенклатурними корпораціями. Де б вони не перебували - при владі чи в опозиції. Бо єдиним законним сувереном України є Український Народ.

Не будемо тут обговорювати моральних проблем збройної боротьби, до якої вдавалися громадяни європейських держав в боротьбі за свої права та свободи, і про які нам сьогодні говорять , як про взірець цивілізованості. Це вже інша тема для дискусії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти