Поиск по сайту / Site search

05.04.2024

Софія Дніпровська: Нащо українським людям знати закони суспільного розвитку

Однією з головних ознак карго-культу демократії (що має такий же стосунок до демократії, як кава з цикорію - до кави, чай з моркви - до чаю, фарш із сурімі - до крабів, а навушники з дерева - до засобів зв'язку) - байдужість і навіть ворожість до питань політичної генези.

Як тільки починаєш розбирати історію становлення сучасних європейських держав, до яких свідки демократії так прагнуть приєднатися, це викликає в них різке неприйняття, агресію і потік шаблонних аргументів: "це було давно (і неправда) - гляньте на календар - XXI століття!/назвіть хоч одну успішну європейську державу, де.., і.т.д. і.т.п..." 

Ну так усі великі й успішні держави тому й успішні, що кожна з них у СВІЙ час, у СВОЄМУ темпі пройшла всі необхідні їй етапи розвитку - абсолютизм, бонапартизм, громадянські війни, суворі виборчі цензи - і ніхто їх не підганяв, не моніторив, не силував, не ставив на розтяжку, не втручався в природний хід суспільно-політичних процесів. 

І завжди - "коронний" аргумент, ультіма так би мовити раціо, щоб збити опонента з пантелику, звинуватити в пустопорожніх мріях, або спровокувати на висловлювання, які можна потрактувати як замах на конституційний устрій: "і що ви пропонуєте?" 

От коли вам повідомляють, що Земля - куля, яка обертається навколо Сонця, ви теж питаєте: що ви пропонуєте? Пропонуємо не ходити не шукати край землі, де сідає сонце. На Землі діє сила тяжіння. Що ви пропонуєте? Пропонуємо не стрибати з 9 поверху і обережно вікна там мити та одягати каску на будівництві, бо як летітиме на голову цеглина з прискоренням 9,8 м/с2, то будуть непереливки. Метали - провідники струму. Що ви пропонуєте? Пропонуємо не встромляти гвіздок у розетку...

Що нам пропонували Ньютон, Герц і Фарадей? Вони пропонували закони природи. Нащо нам знати закони природи? А щоб легше було в тій природі виживати, щоб довше й комфортніше жити. 

Закони суспільного розвитку - такі ж об'єктивні й невблаганні, як і закони фізики, хімії, біології. Їх не може скасувати ні Сорос, ні Блумберг, ні Ротшильд, ні Фукуяма, ні ООН, ні ПАРЄ, ні Венеційська комісія, ні Ната, ні USAID. 

Нащо українським людям знати закони суспільного розвитку? А щоб легше було виживати в міжнародних джунглях і будувати успішну, суверенну, заможну державу. 

Тому всі ненависники українського народу і противники нашого суверенітету, який не поміщається на шаховій дошці, виструганій іноземними гросмейстерами, так стараються, щоб політично активна частина суспільства не знала, не поважала, не враховувала в своїх планах об'єктивні закони історії. 

Бо уярмлена, але освічена спільнота, за першої-ліпшої нагоди скине ярмо і стане в повний зріст, порушивши чийсь злотий спокій і позбавивши когось гешефтів. А невігласи так і сидітимуть з дерев'яними навушниками на макітрах в очікуванні "траншів" від Бога Демократії до остаточного вирішення українського питання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти