Поиск по сайту / Site search

29.09.2020

Андрій Бондар: В геноциді євреїв у Бабиному Яру співучасником є совєтська партійна номенклатура

 У Дні пам'яті жертв Бабиного Яру, крім безпосередніх винуватців цього страшного злочину – німецьких нацистів – слід пригадати теж про співучасників цього злочину – совєтську номенклатурну верхівку. Про це мало хто згадує в ці дні. А я пропоную не мовчати.

Між Львівським погромом 30 червня – 2 липня 1941 року й останніми днями вересня минуло 90 днів. Наприкінці серпня в Кам'янці-Подільському було знищено понад 23 тисячі євреїв – місцевих і угорських.

Уже знаючи про політику німців щодо євреїв (а совєтська розвідка просто не могла про це не знати), Совєти могли вивезти з Києва все єврейське населення. Але ніхто цього не зробив. Свій "талант" із вивезеннями за кілька днів цілих народів – наприклад, кримських татар із Криму або чеченців із Чечні – совєтська влада продемонструвала у 1944 році. Але тоді ці "таланти" реалізувалися, бо Сталіну було треба помститись, визначити крайніх. А євреїв вивезти з Києва йому було не треба. І моторош ситуації була в тому, що їх не просто не вивезли, а й навіть не попередили про небезпеку.

Й от саме звідси, з цієї співучасті, походить і подальша риторика СРСР про те, що в Бабиному Ярі лежать "советские люди". Лежать "совєтські люди", а допомагали їх убивати чомусь "українські найманці". Таким був, є і залишається російський наратив про ті події. 

Та ні, там лежать здебільшого і передусім саме євреї, яких, по-перше, знищували саме за те, що вони євреї, а по-друге, не вивезли і не попередили саме тому, що вони євреї. Те саме стосується ромів, божевільних і гомосексуалів. Їх теж знищили тільки за те, хто вони такі. І не вивезли і не попередили їх також за це.

Вічна пам'ять усім загиблим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти