Поиск по сайту / Site search

18.01.2021

Софія Дніпровська: Москва у боротьбі з Китаєм і місце у цьому України та Слов'янського світу

Московська держава була створена зовнішньою силою (Ордою) і повернути її в первинні рамки може тільки зовнішня сила співставна за рівнем агресивності і байдужості до людських втрат із її творцем.
  Ніякі внутрішні перестройки з новим мишлєнієм, ніякі табакєрки і удавки для верховної глави і шеї, ніякі революції зверху і знизу не здатні перемінити природу цього злоякісного етнополітичного утворення. 

Наразі таким параметрам відповідає тільки Китай (теж нащадок Орди)

Але тоді вже в повний зріст постане питання китайської експансії.

З огляду на параліч волі і розмивання ідентичності, що спостерігається в германо-романському світі, єдиним реальним заборолом проти китайського дракона може бути тільки Індія з її співставним із Китаєм демографічним потенціалом. 

І тільки Східна (слов'янська) Європа здатна втримати Континент від тотальної деєвропеїзації. 

Нас 100+ мільйонів. Не багато, але й не мало. І Україна - найбільша слов'янська країна. Плюс трохи балтів, плюс трохи румунів з мадярами, які нам типологічно подібні, бо мають з нами спільний субстрат.  

Плюс Кубань, Курщина, Білгородщина, Вороніжчина, Смоленщина, Псковщина і Новгородська земля, де живе переважно слов'янське населення (українці, білоруси і недобиті рештки Новгородської і Псковської республік). 

Якщо відокремити їх від Собяніна з Шойгу, Путіна, Мішустіна, Суркова, Лаврова, Вальки Стакан-Тютіної, Хуснуліна, Набіуліної,  Абрамовіча з Роттенбергом і прочої інтернаціоналки, яка зараз рулить недобитою тупуватим дядьком Семом Імперією Зла, то вийде солідний процент європейців. 

Тому секта відкритого суспільства так наполегливо обробляє Східну Європу і Україну зокрема, де її деструктивні ідеї ще остаточно не прижилися, і готується боротися з індійським расизмом і авторитаризмом. 

З Москвою й Китаєм вона грає в гру "хто кого поюзає". І поки що програє, завдаючи шкоди тільки антикитайським і антимосковським силам, яких вона береться просвіщати й демократизувати, позбавляючи імунітету від зовнішньої експансії. 

І дурні ми будемо, якщо добровільно, без спротиву віддамо свою долю (і долю Світу, яка від нас залежить більше, ніж ми думаємо) в руки купки шахраїв з непомірним апетитом, завищеною самооцінкою і повною відсутністю почуття відповідальності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти