Поиск по сайту / Site search

28.07.2021

Дмитро Корчинський: Путіним Бог пробудив українську націю, він кожного з нас перетворить на бандерівця!

Москва  використала святкування хрещення Русі для антиукраїнських демонстрацій УПЦ ФСБ. 

Взагалі, вона з калимським нахабством намагається використати проти нас нашу минувщину, принизити нас нашою славою.  Найяскравіше це проявилося у статті путіна про те, що що позаяк московія все у нас вкрала, то у нас все спільне - історія і майбуття. 

 «... Нам тут у Києві та загалом в Україні дійсно не треба писати якихось спеціальних статей чи наводити якісь спеціальні докази на користь того, що наше коріння сягає ще стародавніх часів Київської Русі. Майже всюди ми можемо побачити це там, де живемо: від Софійського собору і фундаменту Десятинної церкви у Києві до пам'яток у десятках інших міст та сіл, які відомі ще з часів Київської Русі.

 Ми є прямими нащадками Київської Русі та ще тієї культури, яка була потужною більше тисячі років тому. Зрозуміло, що ця наша культура вплинула на різні території та різні суспільства. Але це йшло з України – і цей факт точно не означає, що поширення впливу з нашої землі робить когось на інших землях ніби "співвласниками" цієї культури або тим більше "старшими братами".

Сьогодні ми маємо спільно прагнути одного: що збудовано – не втратити, що зруйновано – відновити, що захоплено – повернути. А все це разом і всім разом – назавжди зберегти. І це наше завдання не треба підкріплювати якимись квазісакральними текстами чи особливим державним піаром – як у деяких наших сусідів, які мають аж настільки слабке культурне коріння, що постійно претендують на щось більше, ніж просто сусідство із нами».

Як гадаєте, звідки я взяв цю розлогу цитату?

Ви не повірите! З нинішнього звернення Зеленського з нагоди хрещення України-Русі. 

Велич Бога в тому, що для здійснення великих діянь, Йому не обов’язково потрібні великі люди. Бог може творити дива і за допомогою цеглини, битої пляшки, або путіна. 

Путіним Бог пробудив українську націю. Я не можу повірити, але невже за допомогою цього нехитрого інструменту  Бог робить Зеленського вождем національного спротиву?

Згадайте звернення Зеленського річної давності. Порівняйте з нинішнім. 

Пройде трохи часу і Зеленський перейменує 95 квартал на 95 батальйон. 

А потім він закине чуприну за вухо, підкрутить довгого вуса, дошле набій в патронник, підніметься на башту танку й...я ще не придумав що, але щось воно буде!

Ви можете не вірити мені, можете не довіряти Зеленському, можете не вірити в Бога, але ви не можете сумніватися в путіні - він кожного з нас перетворить на бандерівця! Перечитайте звернення Зеленського.

--------------------

Президент Украины Владимир Зеленский поздравил жителей страны с Днем крещения Киевской Руси. В видеообращении он ответил на статью главы РФ Владимира Путина «Об историческом единстве русских и украинцев».

Зеленский напомнил, что крещение Руси в 988 году произошло в период правления великого киевского князя Владимира. «Владимир окрестил Киевскую Русь, Украину. Это не часть нашей истории, это и есть наша история. Нам не нужно доказывать это историческими трактатами, работами, статьями», — пояснил он, добавив, что Киевская Русь является матерью истории Украины и Крыма:

Зеленский также заявил, что Киевская Русь является матерью истории Украины и Крыма. «24 области Украины и полуостров Крым — ее родные дети. И они по праву ее наследники. А двоюродным племянникам и очень дальним родственникам не нужно посягать на ее наследство. И пытаться доказать свою причастность к истории тысячи лет и тысячи событий, находясь от мест, где она произошла, за тысячи километров», — подчеркнул президент.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

..."Святая Земля" – прототип всех остальных, духовный центр, которому подчинены остальные, престол изначальной традиции, от которой производны все частные ее версии, возникшие как результат адаптации к тем или иным конкретным особенностям эпохи и народа.
Рене Генон,
«Хранители Святой Земли»
* ИЗНАЧАЛЬНАЯ ТРАДИЦИЯ - ЗАКОН ВРЕМЕНИ - ПРЕДРАССВЕТНЫЕ ЗЕМЛИ - ХАЙБОРИЙСКАЯ ЭРА - МУ - ЛЕМУРИЯ - АТЛАНТИДА - АЦТЛАН - СОЛНЕЧНАЯ ГИПЕРБОРЕЯ - АРЬЯВАРТА - ЛИГА ТУРА - ХУНАБ КУ - ОЛИМПИЙСКИЙ АКРОПОЛЬ - ЧЕРТОГИ АСГАРДА - СВАСТИЧЕСКАЯ КАЙЛАСА - КИММЕРИЙСКАЯ ОСЬ - ВЕЛИКАЯ СКИФИЯ - СВЕРХНОВАЯ САРМАТИЯ - ГЕРОИЧЕСКАЯ ФРАКИЯ - КОРОЛЕВСТВО ГРААЛЯ - ЦАРСТВО ПРЕСВИТЕРА ИОАННА - ГОРОД СОЛНЦА - СИЯЮЩАЯ ШАМБАЛА - НЕПРИСТУПНАЯ АГАРТХА - ЗЕМЛЯ ЙОД - СВЯТОЙ ИЕРУСАЛИМ - ВЕЧНЫЙ РИМ - ВИЗАНТИЙСКИЙ МЕРИДИАН - БОГАТЫРСКАЯ ПАРФИЯ - ЗЕМЛЯ ТРОЯНЯ (КУЯВИЯ, АРТАНИЯ, СЛАВИЯ) - РУСЬ-УКРАИНА - МОКСЕЛЬ-ЗАКРАИНА - ВЕЛИКАНСКИЕ ЗЕМЛИ (СВИТЬОД, БЬЯРМИЯ, ТАРТАРИЯ) - КАЗАЧЬЯ ВОЛЬНИЦА - СВОБОДНЫЙ КАВКАЗ - ВОЛЬГОТНА СИБИРЬ - ИДЕЛЬ-УРАЛ - СВОБОДНЫЙ ТИБЕТ - АЗАД ХИНД - ХАККО ИТИУ - ТЭХАН ЧЕГУК - ВЕЛИКАЯ СФЕРА СОПРОЦВЕТАНИЯ - ИНТЕРМАРИУМ - МЕЗОЕВРАЗИЯ - ОФИЦЕРЫ ДХАРМЫ - ЛИГИ СПРАВЕДЛИВОСТИ - ДВЕНАДЦАТЬ КОЛОНИЙ КОБОЛА - НОВАЯ КАПРИКА - БРАТСТВО ВЕЛИКОГО КОЛЬЦА - ИМПЕРИУМ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА - ГАЛАКТИЧЕСКИЕ КОНВЕРГЕНЦИИ - ГРЯДУЩИЙ ЭСХАТОН *
«Традиция - это передача Огня, а не поклонение пеплу!»

Translate / Перекласти